tirsdag 1. mars 2011

Verden trenger flere farmasøyter!

I de siste ukene før praksis tok til ved studiets siste semester, har vi jobbet knallhardt med å tenke ut hvordan farmasi skal promoteres. Vi hadde flere tanker om studiet, som egentlig ikke kom frem på høyskolens nettsider. Etterhvert fikk vi spørsmål om film kunne være en god idé. og film ble det. Mange mange timers jobbing med å lage filmsnuttene, lage dansekoreografi og filme lyder som ble satt sammen til en låt ble produktet ferdig.



 Kindergarten var fantastiske og personlig syns jeg snutten ble kjempebra:)

 

Så hvorfor trenger vi farmasøyter da: For min del er det mange grunner: bidra til riktig legemiddelbruk, bedre helse, lære om en tabletts reise gjennom kroppen, finne ut hvorfor enkelte matvarer og andre legemidler tatt samtidig påvirker hverandre, være med på forskning =)

Høyskolen i Nord-Trøndelag, avdeling Namsos, er en liten høyskole og Namsos er en liten by, men den har sin sjarm for alle som er interessert i friluftsliv, kræsje med en kjendis på det lokale storsenteret, studere i et miljø med forelesere som tar godt vare på studentene med god og tett oppfølging.
Verden trenger farmasøyter, gode farmasøyter som tar vare på den enkelte legemiddelbruker, kunde og pasient.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar